Mesaj

Mobil Uygulama Geliştirme Proje Fikirlerinizde Sizinleyiz.

Mobil Uygulama Geliştirme Proje Fikirlerinizde Sizinleyiz.



Mobil Uygulama Geliştirme Proje Fikirlerinizde Sizinleyiz.


Günümüzde mobil uygulama geliştirme ihtiyacı büyüyerek artmaya devam ediyor. Kullanımı da günden günde hızlı bir şekilde artan mobil uygulamalar hayatımızın her anında, yaşamımızı kolaylaştırıyor. Mobil uygulama projelerinde sürekli yeni girişimler, fikirler ve ihtiyaçlar ise doğmaya devam ediyor.

Farklı sektörlerden, farklı firmalar kullanıcılarının, müşterilerini yada çalışanlarını hayatlarını kolaylaştırabilmek için mobil uygulamalar sunuyor. Bir çok e-ticaret sitesi, marka, müşterilerini sürekli olarak ellerinin altında olarak iletişimlerini daha sıcak tutmayı, dolayısıyla daha çok ziyaret edilebilir, alışveriş yapılabilir olmayı hedefliyor. Mobil cihaz kullanım sürelerinin artması, kullanıcı yaş aralığını genişlemesi de mobil uygulama yaptırmak fikrine olan ilgiyi artıyor.

Biz Mirzasoft olarak, mobil uygulama ihtiyaçlarını karşılamada yada mobil aplikasyon fikirlerinize hayata geçirmede destekçiniz olmaktan mutluluk duyuyoruz. Proje sahibinin talep ettiği ve bizimde projesine inandığımız durumlarda elimiz taşın altında koyarak, mobil proje ortaklığını da gidebiliyoruz.

Hibrit ve Native Mobil Uygulama Geliştirme

iOS ve Android Native mobil app geliştirmeleri haricinde daha az çalışan ile daha kısa sürede üretilebilmeleri ve dolayısıyla daha ekonomik olması açısından, Hibrit mobil uygulamalarda geliştirebilmekteyiz. Android tabletler ve Ipad gibi iOS tabletler içinde mobil uygulama çözümleri sunmaktayız Iphone, Ipad, Android, Blackberry, Windows Mobile platformları için özel üretilecek yerel (native) mobil uygulamaların yanında, Html 5 teknolojisini, React Native, Cordova dillerini kullanarak (Hybrid) mobil uygulamalar ile çok yakın performansta çözümler üretilebilmekteyiz.

Markalar ve şirketler için mobil uygulamalar bugün müşterileri ile olan iletişimlerinde vazgeçilmez bir araç olarak ön plana çıkıyor. Firmalar hizmetlerini, ürünlerini mobil platformlara taşıyarak kurumsal imajlarını güçlendirmenin yanında hedef kitlelerini hayatlarını kolaylaştırmak gibi bir fayda sağlıyorlar. Mobil uygulamaları ile kişiye, lokasyona özel indirimleri, kampanyaları, anlık bildirimler göndererek sunabiliyorlar.

Pek çok Startup, Reklam Ajansı, Marka ve Kurum için Native ve Hibrit Mobil yazılım çözümleri geliştirmiş ve geliştirmeye devam etmektedir. Kurumsal Mobil Uygulamalar, Navigasyon Uygulamaları, Araç Takip, Kişi Takip, Mikro Lokasyon Bazlı Servisler, Kapalı Alan Yönlendirme ve Bilgilendirme Sistemleri, Sosyal Medya Uygulamaları, Veri Toplama, Mobil E-Ticaret Uygulamaları, Mobil Ödeme Sistemleri vb. konularında yazılımlar ve çözümler sunmaktadır.

Talep doğrultusunda, geliştirdiğimiz uygulamalarda, tasarım, kodlama, hatta fikir geliştirme aşaması dahil tümüyle işin içinde yer alabilmekte, anahtar teslim projeler üretebilmekteyiz. Mevcut mobil uygulamalarınızı revize etmede, eklemeler ve güncellemeler yapma ihtiyaçlarınızda da yanınızdayız.

Mobil projelerinizi ve ihtiyaçlarınızı bizimle iletişime geçip, paylaşarak bütçe teklifinizi en kısa sürede alabilirsiniz.